mene isto nekad zajebava force respawn, al sto sad, kod nas je jos dobro u usporedbi s nekim stranim serverima.
Gle mogao si staviti poll pa bi s evidjelo kome smeta a kome ne. Gabre svai put popizdi na M4D-a i Scorpia. Na scorpia jer ga nemre ubit a na M4D-a zbog bombi s ocima.
Slazem se da je RAK bio sarkastican al to je njegov nacin, istina i meni isto nekad smeta al jebi ga.
I sad se smatras uvrijedjenim i odlazis nakon sto ti je doduse dosta ostro receno da nema nis od tvojih zelja, sorry al to mi je malo bedasto. Po toj logici svatko bi se mogao urijediti, ja sam za prsainu i dim, vecian ne zeli pa se eto ne bunim.
Mene zna ubit u pojam da se kod nas dosta kampira, al eto tako je kako je, i jedino kod nas i na jos jednom serveru je moguca fair igra, na ostalima je vecinom cheaterski pakao.
Drago mi je da se ubojice gushta i oni kaj ne citaju pravila koja su napravljena upravo zato da ne bude sitaucija ko na drugim serverima, lete sa servera zato da se ostali mogu gushtat i igrat bez nerviranja jer igra je tu da bi se covjek opustio a ne nervirao, nerviram se dovoljo oko drugih stvari.