Odgovor je vrlo jednostavan.
Ti si iznio svoje vizije kako bi server trebao izgledati. Ja sam iznio svoje viđenje. Niti jedno trenutno ne postoji na serveru jer je velika većina ljudi rekla neko svoje viđenje. Na serveru se igra onako kako je dogovoreno. Dogovor je nejednak bahatom i egocentričnom ponašanju. Dakle, zaista nemaš pravo da mi to kažeš zbog servera.
Dobro ti je i Atha rekao. Moraš primjetiti kako si jedini koji se buni zbog nečega. Svi su prihvatili da ne može biti baš onako kako oni žele.
Forcerespawn disable je glup zbog toga što te ovako igra tjera da igraš, a ne da se skrivaš od protivnika. Osim toga, ima i jedan bug u tome, a zove se freespectate. To ni u kojem slučaju ne želim dopustiti.
Ostalo izneseno u vezi igara, postavki i sl. je tvoje privatno mišljenje na koje imaš pravo. Dopusti da i ja imam pravo na svoje privatno mišljenje. I dopusti da 70-tak igrača odlučuje kako će igrati. Bez obzira na sve, ovaj je server sasvim dobar balans njihovih želje. Gotovo je nevjerojatno da se mogao postići, ali se uspjelo u tome. Dokaz tome je da igraju na njemu, ne žale se, a ponekad mi upute i kakvu pohvalu iako sam samo postavio nekakav mod.
Dopusti da admin ima svoje mišljenje o nekim detaljima. Barem imam neko zadovoljstvo u tome što radim. Samo mi je Svevišnji svjedok da sam više radio na konfiguraciji servera nego u igranju. A to je stoga što poštujem mišljenje 70-tak ljudi i želim udovoljiti njihovim željama. Ne volim cviliti jer sam si sam tako odredio, ali svako malo se pojavi netko kao ti pa mu to moram pripomenuti.
Moju egocentričnost i bahatost ostavi po strani kada je server u pitanju. Ne poznaješ me da mi to možeš reći. Isto tako ne poznaješ MM-a. To je čovjek kojem zadnjem na ovom svijetu možeš davati takve pridjeve.