Citiraj:
Autor RAK
Da bi donekle udovolji sve volje odlučio sam napraviti mod koji će to činiti. Evo nekoliko stvari koje bi taj mod morao sadržavati.
- Dio bi imao vrištanje, sprint i avione.
- Dio bi imao samo nešto od tih stvari.
- Netko bi bogao imati trpiwire, ali bi on mogao ubiti samo jedan dio ljudi koji to prihvača. Eventualno bi mod pitao igrača da li želi da ga tripwire ubije.
- Postavio bi dimne koje neki igrači ne bi vidjeli, ali bi bili u nemogućnosti vidjeti igrača iza dima.
Ubijanje bombama bi isto tako postavio na upit. "Da li želite da vas ubije bomba MaxMaxa?". Odgovor bi bio: "Ako je više od 15 m - NE!" ili "Ako je manje od 5 m - DA.
- Dio igrača bi imao samo RO, dok bi ostatak imao ostalo naoružanje. Ekipa sa ostalim naoružanjem ne bi mogla ubiti onoga koji igra RO dok ne uzme gevintaču, ali bi onaj sa RO mogao ubiti ostale na upit: "da li želite da vas ubije Zule sa Kar98k?".
- svima bi umjesto glasovnih poruka postavio psovke i vrijeđanja
- svima bi postavio bindane naredbe (server side) tako da pritiskom na F3 vrijeđaš protivnikovu majku, a pritiskom na F4 oca. Onaj s druge strane ne bi to vidio da se ne uvrijedi.
- Igra bi bila DM-TDM-LTS-HTF-HQ-SD-CTF. Svatko bi trčkarao prema svom cilju.
- Svaki bi igrač upisivao broj metaka koji je potreban da ga ubije.
- Svaki igrač bi upisivao proizvoljan broj bombi. Onaj koji ne nosi bombe ne bio se mogao bombom ubiti. Onaj koji nosi samo jednu je nedodirljiv ako je protivnik već jednu bacio.
- Razno
Kada napravim taj mod, onda ću i pokrenuti server.
Druga je mogučnost Bash Only
|
IMPOSIBLE!!!

A ja sam samo molio da igraci koji dodju po danu kad se igra RO ili prihvate gevintachu ili pricekaju drugu mapu da se igra normalnim oruzjima dalje...

Nisamo trazio nikakve posebne modove niti nista slicno samo da neki igraci imaju malo obzira prema dogovoru