Citiraj:
Autor MisterM
Jednostavno nisam znao na koji dio tvoga posta odgovoriti prije a onda sam zaključio da je potpuno besmislen..../cut/....
|
ja stvarno ne znam kaj je besmisleno u mom postu upucenom RAK-u a vezanih za konkretne stvari,dakle osim kaj si naveo svoja osobna stajalista glede onog kaj ti se svidja ili ne svidja,s cime volis igrat i kako,sto zaista i nema neke velike veze s onim o cemu sam pisao,nisam naisao u cijelom poduzem postu,adresiranog meni (najvjerojatnije) odgovor na ovo(copy/paste):
-force respawn be trebao bit iskljucen,jer je bezvezarija.
kad zaginem,u vecini slucajeva me vraca na bombasko popriste gdje ekipa skuplja bezvrijedne killove.drzim da pojedinac sam treba i mora odlucit kad ce se respawnat (normalno S&D je ovdje iskljucen).niko se nije sjetio da covjek i tijekom,samo,20-minutnog igranja mozda bi trebao na WC,ili popit vode i sl,a bez da anonimci skupljaju killove na figuri koja stoji,mislim da je tu sve jasno i ne kuzim zakaj se igra s force respawnom,uopce?
dakle zanima me hoce li force respawn bit ukljucen ili nece?
to da li cu ja igrat RO na PcE serveru ili necu,ili necu uopce igrat,je moja osobna stvar i nije tema diskusije.