Citiraj:
Autor thedream
...smiješan si zmalamuth..baš..učilica..: finger :
ako je ovo thread za oblivion...a ja imam prob s njim,e pa sorry..potrošit ću tih 5-6cm prostora da se izjadam...:clap:
e da,usput..nemoj bit bezobrazan...prijavit ću te..
usput popravio sva oružja za 600tinjak golda..sve pet..
i nemoj podcjenjivat ovog igrača samo zato šta ti buljiš 15h dnevno u tu igru..okie? word up... 
|
Postoji razlika izmedu trazenja pomoci i plakanja po forumu.
Vrati se 2-3 strane nazada i prebroji koliko si puta sve na forumu obavijestio da ti se oprema raspada, i kad ti ljudi objasne rjesenje jos si par puta objavio da ti se oprema raspada tek tako da mi ostali to nebi zaboravili.: lol2 :
Ja ne buljim u oblivion 15h na dan, faks i posao mi uzimaju vrijeme ako svaki drugi dan uhvatim 2-3h za oblivion ja sretan : goood : .
Pouka pisca pokusaj sam naci rjesenje a ne svakih 5min. plakat na forumu i trazit rjesenje tako da zaspamas forum.
Bojim se i pomislit sta bi bilo da krenes igrat morrowind ja sam ga igrao 2 mjeseca samo trazeci "dwemer ruins" i kompletirajuci setove oklopa.
@everybody sorry na offtopicu, ali umjesto da citam o savjetima za oblivon moram citat 5x kako netko ima razvaljen oklop i ne zeli platit da mu ga se popravi, a ocito je lijencina da ode "setat po prirodi" i nade par ruinsa sa varla stoneovima. nego bi zelio da odmah dobije sve na pladnju.
pozdrav i sta se mene tice EOD.: suicide