View Single Post
Staro 12.04.2006., 19:27   #4624
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor dautanecII
da li ce se konacno ugasit defaultni force respawn?(objasnio besmislenost istog)
Jednostavno nisam znao na koji dio tvoga posta odgovoriti prije a onda sam zaključio da je potpuno besmislen pa ću napisati samo ovo: meni nema večeg gušta nego kad 30 ljudi igra CTF - makar su se neki žalili kak je to prviše ljudi i neznam ja kaj, čak i na pucnjeve i bombe
Istina je da je to non-stop akcija koja ne podnosi - odnosno pogubna je za umjetnike, šetače i šuljače ali meni se sviđa. Da odmah razjasnim onima koji to brkaju sa TDM-om meni najmrskijom varijantom igre. Ako neko igra TDM za vrijeme CTF-a izgubit će svaki puta iako će se moči pohvaliti sa omjerima tipa 150 killova i 10-ak smrti. Sad uvjeravati tebe ili bilo koga da je to tako nemam namjeru jer ti znaš da je CTF najbolji kada ima 8-ero ljudi samo sa gevinatčama, bez dimnih, bez bombi, da nije previše sunčano, da nije preoblačno, da nije prebučno i da po mogučnosti tvoj neprijatelj stoji na ulici dovoljno dugo bez pucanja da ga možeš jednostavnije ubiti.....

Poanta je u tome da svi osobno nešto vole a nešto ne vole te samim tim uvjeravati ljude da ste baš VI taj koji jedini ima pravo nije najbolji put.

Pitanje: imamo 74 člana - ako sad kad je konačno izašla bar neka pomoč u igri protiv bugova i onih sinova prostitutki - čitera - ljudi možda navale na igru u istom trenutku - kaj bu onda bilo?????????

RO ne CTf ne HTF ne DM ne TDM ne TENIS ne BELA ne..................

Uvijek će biti ljudi koji misle da znaju najbolje i da su jedino oni u pravu.

Samo ovdje su se ljudi svađali za puno manje i to kad nas je bilo puno manje.
Kaj misliš zašto sam preuzeo server i rekao da ga od sada ja plačam a ako neko želi pomoči - da se igramo i opuštamo kad nam to prilike dopuste a ne svađamo - taj je dobrodošao. Pa da nisam sada ne bi bilo ovog servera.
Isto tako koliko ljudi ulazi a da se ne udostoje ni pročitati najosnovnija pravila?
Pa onda nalaze za shodno da Rak, Atha ili ja prekidamo svoju zabavu za koju nemamo baš 24 sata na raspolaganju i da baš njima objašnjavamo zašto je nešto tako kako je?
Ili pitanja ko je to a čovjek je uredno objavljen u stikyju? Ili to što judi mjenjaju nickove bez da pošalju obavijest meni? Ili ... tako do sutra.

Uredništvo se ispričava ako je slućajno pregazilo neke veličine ali vas moli da uzmete u obzir da je to potpuno slučajno i benigno.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote