Citiraj:
Autor RAK
Još na početku servera sam imao ideju da server napravim kao RO. Danas to mogu napraviti upisivanjem jednostavne naredbe za server. No, neki pojedinci su pretjerali već na početku. Čitav dan se igrao RO. Dok je to dnevno napucavanje i nisam se žalio. I sam sam uzeo pušku i jurcao po mapu. Navećer, kada se skupio veći broj ljudi i igrao CTF ili HQ ili SD, nisam želio RO jer je to GLUPO.
|
e,vis,tu si u zabludi,nema vece gube igrat CTF ili S&D rifle only,sto oni koji su to probali i znaju.(jasno po mogucnosti bez granata)
Citiraj:
Ovo nije RO server i prema njemu čemo se tako i odnositi. Svatko ima pravo birati oružje koje želi. Možda je bezobrazno od mene da uzmem MP44 kada drugi žele RO, ali je jednako bezobrazno nametati meni svoju volju.
|
nije,ali ako smo mi vec na serveru i igramo RO,u cemu je problem da onaj koji se prikljuci uzme tandzaru i igra ili apstinira do karaja mape?po meni to je ravnopravnost i postovanje tudje volje-u ovom slucaju dijela igraca.
Citiraj:
Npr, Zule UVIJEK igra sa Kar98, ja nikada. Ja UVIJEK igram sa MP44, on nikada. U svakom trenutku je on u prednosti kod RO. Zato ja mogu tražiti MP44 only. Tko bi onda bio u prednosti?
|
nisi u pravu,jer u klasnicnom TDM s puskom nemres puno napravit,da nevelim da si 1>1 s nekim ko ima automat banana.
Citiraj:
Jako je zanimljivo kako ovakvi postovi dođu baš u vrijeme kada sam eksperimentalno htio RO server, barem na nekoliko dana. I uvijek me odgovorite od toga.
|
ja samo znam da si reko u pocetku da ce server bit RO,ali nema veze,ja niti ne trazim da on bude RO,samo bi zelio da nas par ima bar 20 min dnevno tu mogucnost,i tu ne vidim neki problem.
Citiraj:
Nadam se da jedno duže vrijeme neće biti ovakvih tema ponovno. Ne da mi se objašnjavati više. To je stvar koja se neće promijeniti jednako kao ni ostale restrikcije servera. I vi ste meni dosta toga nametnuli već u startu pa se nisam žalio. Nema dimnih, nema noobstickova, nema prašine, ima modemaša, ima callvote. Na kraju mi se trenutni noServer mod najviše i sviđa.
|
ovo je dosta sebican stav,kritike treba racionalno prihvatit,izvrsit evaluaciju istih,i ako nemres ili ne zelis sam donest finalnu odluku,uvijek postoji voting.
btw.da li ce se konacno ugasit defaultni force respawn?(objasnio besmislenost istog)