View Single Post
Staro 12.04.2006., 06:27   #4573
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor RAK
Volja većine i demokracija na serveru je umrla (pokoj joj duši) otkada ste je zloupotrebljavali i otkad sam je ukinuo. Zajedno sa demokracijom sam ukinuo i Rifle Only. To se dogodilo jednoglasnom odlukom članova.

Budi sretan što ti je došao Fish sa sniperom. Ja bi te umlatio sa MP44 da sam bio prisutan. Još bi bilo ljepše da si se i žalio.

Potraži malo postove o tome. ZABRANJEN je i sam spomen RO ili ostalih gluposti. Internet je pun RO servera, pa ih potraži i igraj na njima. Ovaj nije takav i svako bira oružje prema svojem izboru.
Uz dužno poštovanje tvojeg truda i rada na zajedničku dobrobit, ne slažem se s tobom po pitanju izbora oružja.
I u zadnjoj birtiji, ljudi koji dođu za stol u već postojeće društvo, nazovu rundu, pa bi tako po mom mišljenju trebalo biti i na našem serveru.
Ako nas osam-deset igra ( po dogovoru ) Rifle only, guštamo do jaja, i sad ulazi lik ( bez pozdrava) koji se dohvati thompsona ili murtaljeza na grudobranu i udri. Pa kaj smo mi grupa kretena koja nemre odigrat bar 1/2 sata RO a da neko ne dođe te uz drske komentare, a nakon zamolbe nekolicine nas ( ko vas j..e, e baš ću vas rokat...) pokvari cijelu priču. Sve navedeno vrijedi i za sniper. Ovo je ipak samo igra. Volio bih pročitati objašnjenje likova koji to čine.
Pa ljudi smo, uvijek se u nekoj fazi igre može pisanim komentarom ili živom riječi dogovoriti weapon change. I onda udri dalje thompsonom ili već čime brzometnim / dugocijevnim / kundačkim.
Znajući te kao jednog od boljih igrača demokratskih manira, želim vjerovati da su ti se zadnje tri rečenice omakle.