Citiraj:
Autor Virus7
Izgleda da sutra izlazi patch tako da atha, zule i jos neki iskljucite aimbot,wallhack i ostale shitare da nebih bilo problema sa ulaskom na server!!!! 
|
Tako je. Izgleda da patch izlazi danas po LA vremenu, što bi bilo oko ponoći kod nas. Čim će postojati link šaljem zahtjev za instalaciju na server. Zato je potrebno da ga skinete na vrijeme. Postaviti ću link ovdje ako me netko ne pretekne.
Patch ću prvo istestirati da vidim kako se ponaša na serveru i da li će našim modemašima praviti probleme. Bude li, žao mi je. Svi sa problemima veze i limita na ADSL-u neka se jave onima koji nemaju te probleme. Patch ne bi trebao biti baš velik (35 Mb). Pripremite se za to.
Za one bolesne umove koji su koristili razne "pomoći" kod igranja, tužan dan nastupa. Meni je jako žao takvih, ali meni je taj tužan dan trajao više mjeseci.
Negdje oko 11. mjeseca će izaći CoD3. Naslučuje se da bi to trebale biti dvije odvojene igre. Poučen dosadašnjim iskustvom, nabaviti ću ih nakon nekoliko mjeseci, kada izađe prvi ozbiljan patch i kada bude igra imala punkbuster.