Evo ja sam uvjek svima koji su me nesto trazili da im sredim oko kompa to besplatno radio. Ali evo jednom me lik iz zgrade trazio da mu sredim malo komp jer ne moze instalirat neku igricu. Dobro ok doci cu pa cu vidjeti jel se da sta napraviti. Prvo kad sam dosao i pozvonio na vrata me docekala njegova stara i pustila me preko k**** unutra ( mogo se on dic i otvorit, nije se ni pomako iz sobe ). Dalje ulazim u sobu, a u sobi nereda ko da je roknula bomba. Cd-a po podu, odjece, krevet razbacan, casa 50.... nemas kak doc do njegovog stola a da nekaj ne pregazis. Uglavnom zadrzao sam se oko 1h jer naravno nije igru samo trebalo sredit, a disk clenup i defragmenter nije pokrenut 10 godina; ono sve crveno nema plavog. U tih sat vremena nije me ponudio ni sokom ni nista. Ono ne naplacujem svoj rad ali ova je prva osoba kojoj sam htijo naplatiti ali nisam. Tip me i nakon tiga dalje zicao da mu nekaj pogledam, sredim ali sam mu otvoreno reko kako sam se osjecao i da nema sanse da vise ikad dodem. A on na to kakav je debil " Pa dat cu ti sok", a ja: "Ne nego 200kn ako hoces da opet dodem".