Da, vidio sam sam to, sada bi obozavatelji Maca rekli pa to se i očekivalo od windoza ipak je nas OS superioran, ali zar BSOD nije za očekivati?... ipak je cijela stvar jos u povojima. Zar se i OS X pa i oni prije na Macu nije smrzavao? Ako je OS X i bolji nije savršen, pa bilo bi previse ocekivati od XP-a da bude jos bolji (sigurniji/stabilniji) OS od OS X koji je ciljano razvijan za Mac.
Naglasak stavljaš na: pouzdan, to je u svjetu XP-a prilično relativan pojam ti to vjerojatno znas i bolje od nas ovdje. Ja nikad nebih nazvao XP pouzdanim osim da ga ne stavim u neki kontekst, neku situaciju ili odnos npr. win ME vs. XP, pa bih rekao da je XP ipak pouzdaniji od win ME (iz iskustva), ali to nebih rekao u ono prvo vrijeme nakon izlaska XP-a, bilo je svakakvih gluposti s kompatabilnošću (jesam dobro napiso?) hardvera, zar ne. Imah jedan PC full standardnih komponenti ali windoze nece pa nece.
Nije li Boot Camp u beta fazi? Mogle bi izaci i neke revizije jabucnog hardveraja, a da ne govorim o XP-ima, mozda izađe neki SP koji ce se zvati SP for Mac.
S druge strane autor clanka (Mossberg/shotgun

) veli da ga je instaliro za sat vremena i poceo koristit, pa ak je njemu to ok (pretpostavljam da ne izmislja - ti pretpostavljas da izmislja) covjek je samo iznio svoja iskustva i bas mu se svidjelo.
Na kraju krajeva ma kao sto si i rekao sve su ovo samo tlapnje i spekulacije, vidjet cemo sto ce biti u buducnosti, osobno nevjerujem da ce biti bilo sto sto bi se moglo nazvati pa cak i malom revolucijom.