Evo ja se malo igrao sa beta2 biosom i zacuso u slotu 3 i 4 na 289x9 bilo je memtest stabilno 9h sa 3-4-4-7 i to 2T latencijama vise nece neman pojma. Diga san windowse proba zavrtit superPi32Mb i aj ca...nece vozi... Nema sanse...nisan probava prime s obzirom da nece ni superPI... Nakon toga vratija san sluzbeni 1.60 bios i postavija kao uvijek opcje u biosu i srusija se COD2...rijesenje je bilo da vratim memu u slot 1 i 2 i naravno reseiram bios takoder... Inace nikako na zelenu granu... Neko mi je takoder govorio da probam sa Dimm modom na cca3V za ram da bih imao vise srece sa ovim TCC5 modulima ali ni sam nisan pametan... ako je tako kako sa oficalnim radi na 274 na 2.5-3-3-x -1T a sa beta ili nekim drugim nece ni da cuje na 1T na toliki takt niti sa opustenim latencijama i zato se pitam bili uistinu imao koristi da mogu vozit cca 2.85 ili 2.95 Volti na ramu ..bili onda mogao ici na 1T i priblizno takvim latencijama...??? Znam da su neki TCC5 vozili sa 2.7 na 300 brz problema i to sa 2.5-3-3-x-1T ali NF4 cipsetom? :confused: Sve mi je to nekako cudno...vise sumljam u lose napisan/optimiziran bios za ovu plocu ili za konkretno ove vrste mem cipova? Mislim da je bios najveci problem?!