20.04.2003., 11:03
|
|
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Originally posted by miato
Pocni sad skupljati, pa kako ti kazes, za godinu dana ce ti kostati 3k kuna i imat ces odma pare 
@kova
Ja u mraku nemam nikakvih problema s osvjetljenjem. Mozda sam ja samo ocaran svime tim sto konacno imam LCD monitor (kojeg sam btw zelio od davne 97 (ili cak i prije, kad sam ga prvi put vidio). No onda je kostao cijelo bogatstvo, ko 2 kompa
A za osvjetljenje, recimo vidis ko na mobitelima (dobro ne toliko izrazeno, ali na rubovima ti je slika svjetlija nego u sredini, i vidis tocno kako ima 10tak svjetala za osvjetljenje.
No dok ima imalo danjeg svjetla ili cak i bilo kakva lampa, ovo prethodno se uopce ne primjecuje, nego je sve jednako osvjetljeno.
A za response time, pogledaj si malo cjenike hgspot, vemil, infogama... za 90% monitora ne navode response time :confused:
Trebas ic guglat i trazit sam... dok navode neke glupe standarde Eho veho itd.
|
da znam za to da pocnem cuvat odmah pare...samo sto pare imaju svoju volju i odcure iz dzepa htio to ja ili ne...trenutno skupljam lovu za neke druge stvari koje smatram potrebnijima a imaju i bolji cijenovni omjer naspram potrebi za istima...
to s mobitelima je dobar primjer...ja na s35 kad nemam illumination ne vidim ako vani nema svijetla nista na ekranu...problem je slicne naravi (nikako iste)
|
|
|