za pocetak mene na serveru nista ekstra nesmeta. decki su ulozili puno truda a mi samo cvilimo kako je negdje dalje drukcije, ovaj mod, onaj mod, bli bla. uvjeren sam 100 % da kad bi netko preuzeo odgovornost na sebe ispunjavati sve ove prohtjeve da bi mu MM, Rak, Atha rado prepustili da se zeza s ovim, a oni samo vicu: nevalja ovo nevalja ono.... pa nije ljudima samo cim neko zucne oni odmah prave mod.
lose igranje i djecije frustracije se ljce kod psihologa. ako se nesto zeli promjeniti onda to treba odluciti vecina koje ovdje nema. zasto?
zato jer je neko dobar s bombama, netko sa snajpom kao gospar, netko s ovim i nitko nezeli da mu se makne omiljeno oruzje. zato neka se nista nemice.
moje misljenje: ja bi smanjio za 1 bombu, mislim da je bombi ipak previse ali onda kada nas igra puno, kad nas je manje onda jos ok. dimna bomba, mozda, ali samo par po timu na odreden broj igraca jer znamo svi sta bi bilo kad nas 20 pobaca dimne. snajp: svakako da ostane mada ga nevolim al rusija bez snajpa bi blo totalno nerealna zato mozda samo 1-2 po timu mislim da su dosta. bodovi: apsolutno me nebediraju tako da na to necu trosit slova.
poanta: mislim da imamo dobre admine koji se dosta trude oko ovoga i da ce iz nasih izljeva emocija prepoznati sto bi mozda trebalo promjeniti i to ce napraviti. zato nisu poterbne odmah reakcije tipa " ja necu igrat, ja odo sa servera, idem mami brisat nos o kecelju" nego recite ko ljudi sta vas bedira pa ce se rjesit. zasad je tako i mislim da vecini odgovara. svaki server je za sebe i ima neke osobitosti, nas je ovakava, zasad ili zauvjek i takav je kakav je. nevalja? pa bogu hvala pa ima 10000 cod2 servera!