View Single Post
Staro 20.04.2003., 02:14   #19
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
slika je tamna...naime lcd nije izvor svjetlosti nego mu treba dodatno nekakav izvor da bi se moglo vidjeti na njemu...naravno da ce se u mracnoj sobi vidjeti na njemu ali navodno dosta lose..nek neko ko ima tocnije kaze jer ja pricam samo tudja iskustva plus moja s noteboocima...

slika je ako je nedrzis iskljucivo na preporucenoj rezi uzasno mutna...evo doma imam a31p ibm laptop koji ima rezoluciju 1280x1024 kao referentnu (mozda cak i 1600x1280 ali nisam ziher) i meni na tom nbu je slika na 1024x800 uzasno mutna...sta je najgore kad pokusam naci gdje je to slika mutna nemogu...samo jako cudan osjecaj dok blejim u taj monitor...naravno moja stara to ne kuzi i njoj je to super i blabla...kao poklonjenome konju ne brojis zube i sl .. (sluzbeni nb za koji se jedva izborila da dobije jel joj treba...)

svi proizvodjaci ti imaju naveden response time...to ti je nes kao refresh rate na CRT-u..ne racuna se tako ali sluzi kao mjerna jedinica za kvalitetu promjene slike...i 30ms je navodno dosta za ured ali za igre nije...25 je ok za igre a ovi sa 20ms su gatesu skupi...

eh sto se tice ostrine jedan moj frend pizdi da mu je slika preostra i da mu to nekad smeta...nema lcd nego je bio kod nekoga na poslu i to primjetio..

ja sam ljepo rekao ... sa 17" kosta 2000kn uzeo bih ga odmah..ma da je 3000kn uzeo bih ga odmah..ali 4500 mi je puno..a 15" ima mi premalu rezu...(malo sam razmazen oko rezi)
msvrtan je offline