10.04.2006., 08:38
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ah, ti lijepi dani prije dolaska scarab queena.
Citiraj:
Autor SniperWolf
I još jedno 5 sup runea od kojih ćeš bankrotirati... 
|
zakaj bi bankrotirao? sve što mu treba je 40k za rune. -50 grim cestu dobiješ, a lako si nabaviš Fiery Flame Spitter sjekiru od collectora. slijedeća veća investicija ti je axe grip of enchanting koji te košta 40k. armor ti je dovoljan tatoo iz LA. candy canes ti ne treba jer nisi noob. ako te ubiju, promijeniš weapon na yakslapper ili kephket's refuge. ako ti se posreći - dropat će ti nekakav -20 health item koji ćeš koristiti umjesto -50 kada i ako te ubiju. evo kako sam ja nekada farmao minotaure u Eloni i griffone u Prophet's Pathu.

ako nemate monka, a imate rangera možete farmati ettine izvan Beetletuna. ovo je prilično dosadno jer samo trap, trap, trap, trap, lure.. pa opet. a i bad je što morate pobiti Lynxove jer gadovi šetaju uokolo i aktiviraju trapove. drugi bad je što vam se može dogoditi da zaboravite gdje ste postavili zamke. genijalac kakav jesam - riješio sam to nekim quest itemima koje dropam kod zamki.

farmanje Underworlda je prilično popularna aktivnost. standardna postava su 55 monk i SS/SV necro. zamisao ovog builda lako kopiraju ele i mesmer. od elea napravite 55 hp ele, a mesmeru nabrijete curses zbog SV, no damage output je manji iako se može sasvim solidno čistiti grupe monstera. evo kako mi izgledaju UW farm buildovi za monka i elea:

ne nosim rebirth više jer se škvadra ispraksirala pa ne umire. umjesto toga nosim Deadly Riposte (imam mač pa im to radi damage i bleeding).

55 ele mi je totalno mrak. nightmares ubijam stone daggerima, a lupam i aftershock stalno. manji problem je energija iako je u početku imam na bacanje. ali zato necro nosi Blood Ritual pa je okej. najveći bad za ovaj build je bilo capati Obsidian Flesh. boss me tako naživciral da to nije bilo normalno. 
|
|
|