View Single Post
Staro 09.04.2006., 21:23   #15
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Cito sam malo ovo danas: Boot Camp Turns Your Mac Into a Reliable Windows PC
By WALTER S. MOSSBERG

I jos sam malo surfao, igre kasne sa izlaskom na Mac a i rijetko su kvalitetno optimizirane za Mac pa bi i tu moglo bit zainteresiranih, na glupe igre mislim da prosjecan user u americe nece valjda kupit jos i WXP da bi igro tetris ili pacman, mislim da je to cisto bacanje love (cak i za njih), kod nas je drugacija situacija pa mislim da ce to zaiteresirat neke nase rijetke korisnike (Mac racunala) zato sto je piratluk kod nas nacionalni sport (cast izuzetcima) tek toliko da se mogu igrat na poslu, a da ne pricam o onima koji ga imaju doma (to ne znaci da mislim da su svi ljudi koji imaju racunala pirati) ipak je to kod nas jako rasireno.

A covjek jos kaze i ovo: With Boot Camp, you could choose to run a Mac solely as a Windows machine, with good results. But Apple doesn't expect many people to do this. Instead, it assumes Boot Camp users will still use the Mac operating system and Mac software 90% of the time, switching into Windows mode only to run a few Windows programs. Some customers may never use Windows on their Macs, and just see Boot Camp as a sort of insurance policy that allows them to switch to the Mac without fear that they'd lose future access to Windows programs.

P.S. Ratna sjekira zakopana. Haugh.
AC Thunder je offline   Reply With Quote