View Single Post
Staro 09.04.2006., 00:24   #4388
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
@MisterM

Nemam razloga se pravit da neznam o čemu se radi, da si mi ljepo rekao kao što sam te zamolio da mi kažeš o čemu se radi, onda bih znao, ovako sam moram gnjavit RAKa da mi razjasni situaciju, moj okršaj s Athom je star 2 tjedna, iz kojeg bih ja razloga trebao pomisliti da me je pravda sustigla nakon 2 tjedna??

Ali da skoro sam zaboravio pa Vaše visočanstvo je admin. zašto bi se uostalom morao obraćati nama jadnim smrtnicima.

@Atha

Mogo si imat makar toliko obraza pa mi odgovorit na ICQ kad sam ti postavio pitanje, dali sam banan zbog naseg okrsaja.

--
Naravno nakon ovog posta ce mi se ili prijetiti banom ili cu biti banan, jer ce se ovo ocjeniti kao omalovazavanje administratora, a kad se mene omalovazava na nacin da me se javno proziva da se pravim glup, i da neznam o cemu se radi onda nikome nista, a mislim da smo svi ovdje dovoljno informatički pismeni da znaju da se mailovi od Inboxa do inboxa ne gube bas tako lako, ali za svaki slucaj MM ako nisi shvati poanta MAKNIvdevcic@OVOgmail.com je da zapravo maknes slova koja su napisana TISKANO..

Hvala na vašem vremenu i pozdrav ekipi od koje se očito rastajem.. MaD i Ren falit cete mi

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote