View Single Post
Staro 08.04.2006., 19:18   #13
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Kakva sad demokracija, valjda si mislio na parlamentarizam? Samo ti sve reci sto zelis (zato i postavljam pitanja).

Ko se prepucava? Osobno ? Sto ti mislis o meni? Koga briga. Koliko ja vidim govorim o sebi, a ne ti o meni. Tek tolko da znas s kim imas posla, pa ak sam ti dosadan, ignoriras me i to je to, nadam se da sam iskren.

Zasto sam ja ovdje? Da bih cuo/procitao druga misljenja.

Postivati drucije misljenje (?), ma postivam ja tvoje misljenje samo ga ne kuzim, pa sam ti dosadan sa svojim glupim komentarima i podpitanjima.

Nije ovo osobno ovo je o - Macu (kojeg se jos uvjek s nostalgijom sjecam). Zapravo moj problem je da ga neznam obraniti, trebaju mi neki argumenti, a ja ih zapravo nemam/neznam. Koliko sam skuzio ti si pro Mac i zato bi ja volio od tebe cuti neke dobre stvari o njemu i o svemu ovome novome sto se sada događa oko njega, tesko mi je pratit sve te clanke na webu jer su na engleskom (kao sto vidis engleski mi opce nejde u skoli sam samo ucio njemacki, a njega znam jos manje).

Nekak mi se cini da ti radis/radio na Macu, jel istina?

Nemoj se ljutit al ono "zato sto se moze" mi opce ne govori nista i opet nis neznam. Nikad nisam cuo/vido da je netko radio nesto zato sto se to moze, ljudi valjda uvijek imaju neki motiv za neku akciju (makar i da ga nisu svjesni).

Zato ja pitam - zasto, kako se to upotrebljava, sto je pro a sto contra.

Ma ne pobijam ja nista sam ti ocu dat do znanja da ne kuzim tvoje argumente, to sto ja iznosim drukcije misljenje od tvog ne mora te to vrijeđat bas toliko. Kakve insinuacije (?) ja te samo pitam jel to to, skrt si mi u odgovorima pa postavljam dodatna pitanja, to sto netko igra piratske igre nema veze s tobom mozda ti samo radis glazbu, ima jako puno ljudi koji se ne igraju na racunalu ja npr. na svom poslu se nikad nisam igrao. Joooj dosta off-topic od mene, sto je previse - previse je.

Daj malo o Macu i win XP ja zelim cuti sto je to stvarno po srijedi, jer nekako ova tvoja obrazlozenja mi se cine previse romanticna, meni je to nekak intrigantno (ali to sam samo ja), mozda se to Jobs uplasio za Mac pa hoce jednosavno napravit hardversku platformu za najprodavaniji OS na svijetu. Ko obljavjuje infomacije? Pa valjda oni koji od toga zive, naravno da je interesantno kada se dva konkurenta zblizavaju.

Velis: "napredniji od windowsa" - pa tak mi reci da te skuzim (neki na ovom forumu su me vec skuzili i ispljuvali zbog moje predoslovnosti, meni moras sve crtat, jebiga kad je Bog djelio pamet ja sam brao gljive ludare po sumi i izgubio se, a onda i ogladnio...).

BTW, entuzijasta, kolko se sjecam ova dva balavca su studenti sto naravno ne znaci da su neznalice i nestrucnjaci ali koliko se ja razumijem u profesionalce - oni to jos nisu, ali ce to sigurno postati.
AC Thunder je offline   Reply With Quote