Citiraj:
Originally posted by miato
nazalost se moram slozit 
vise se nemoze ni postena cura nac, da ne trazi neku korist... ma to sve treba iskarat i ostavit, naravno bez para
|
ako trazis curu na mjestima gdje cure traze pare onda se cudis kaj nemres naci curu..ma bravo...
a da pokusas naci curu na nekom normalnom mjestu a ne u bestu i sl...obozavam bisere koji tamo traze cure..a i cure koje tamo traze decke ali ajde...
a kao ti ne trazis neku korist od cure...osim da ti je draze da je ljepsa,pametnija,bogatija i sl...a kad one traze su drolje a ti se hebac..ma daj...
kaj vama fakerima nije jasno da normalna ekipa ima cure a vi ne...mislim tu se da povuci neki zakljucak zar ne...znam ja na faksu fakere koji su vuuuu pa nisu vidli vec godinama zene...a znam "normalne decke" koji se ne sjecaju doba kad su bili solo...ah te paralele...
a sekisticki komentari vam sigurno ne dizu sanse da nadjete neku..bar ja nisam naletio jos na curu kojoj odgovara cuti muski komentar "e gle kolka ova ima s..." i sl...
pa dok se vi qrcite nama normalnima ostaje vise komada za birati...i nadam se da cete me shvatiti u sali i da cete nastaviti s takvim ponasanjem...jer naime zene su samo objekti na napumpavanje zar ne???