AC Thunder, pa sto si toliko zapeo oko toga tko je glup a tko pametan - pa ja ne mislim da si ti glup, niti sam to icime htio sugerirati. Niti je uopce vazno sto ja mislim o tebi - jer te ne poznajem. Pa zasto (skoro) svaka rasprava mora zavrsiti na nivou osobnih prepucavanja? Imamo li mi imalo demokratskog sluha za različitosti - za postivanje ralicitih stavova i razmisljanja? I sto bi vrijedili ovakvi forumi kada bi svi mi razmisljali isto? Nista. Bili bi ocajno dosadni.
A sto se tice Mac-a ti zelis pobiti sve moje navode i dokazati da ama bas nitko od mac usera nece htjeti instalirati winxp, jer za to nema potrebe.
Pa zasto je onda Apple sluzbeno podrzao instalaciju winxp-a na Mac, i napravio boot camp? To je Apple-ova ideja - a ne moja. Ako odbijas sve sto sam ja napisao - u redu, navedi ti svoja objasnjenja, zasto je to Apple napravio.
Sto se tice entuzijasta - pitanje je da li mi pod entuzijazmom podrazumijevamo istu stvar. Jer natjecaj koji spominjes bio je raspisan na svjetskom nivou i rjesenje je vjerovatno nasao (nasla, nasli) netko tko je vrhunski strucnjak, profesionalac - a ne tek entuzijast. Entuzijast je onaj tko se necime odusevljava, zaljubljenik - a to niposto ne znaci da je vrhunski strucnjak.
Pod "novo i zanimljivo" mislio sam na dual boot - vijest o boot camp-u prenijeli su prije tri dana svi referentni web-siteovi - dakle ponovo se ne radi o mojoj ideji nego kompletno IT drustvo smatra to "novim i zanimljivim". Nisam mislio
da bi macovcima winxp bio nov i zanimljiv - jasno je da je mac osx "noviji i zanimljiviji" tj. napredniji od windowsa.
To da sam ja pod "novo i zanimljivo" mislio na winxp - to je naprosto tvoja insinuacija, isto kao i ono o piratskom softwareu. No nemojmo sad o tome koji je OS bolji i koliko ima piratskog softwarea - to su druge teme.
Nisi dobro napisao piece of cake.