Citiraj:
Autor AMD
Bubneš i ostaneš živ.
Možeš malo pojasniti svoju tezu zbog čega su lošiji ili bolji. : stoopid
|
imam slike kao dokaz...
to je moje mišljenje. Samo želim reći da je Canon u istom rangu cijene BOLJI od Olympusa.
ja ga jebem kad ja sa svojim canonom A60, sa 2mpixela, radim ljepše i BRŽE fotografije od Olympusa sa 3.2mpixela i Olympusa sa 5mpxile..
ovaj sa 3.2 je bio ("mju" 300 digital

) a ovaj sa 5mp je neka mrcina koja je koštala 5k kuna... Imao sam prilike vidjeti fotografije sa nekog Casio digitalca, nije bio jeftin.. a slike izgledaju kao da su iz 50ih.. izgledaju stare i bez boja..
da ne govorim o Sony-u. ne znam oznaku, ima valjda 2.5" ekran,isto skup ko petra kajgana, i s njim je nemoguće, barem ja nisam uspijevao uslikati auto u brzini... jer okidač ima "zadršku" ili kako već da objasnim.. iako "fokusiram" i čekam trenutak da okinem, i kad stisnem - opet kasni...
na CANON-u se to NE DEŠAVA, jednom kad je fokusirao, u treptaj oka okida...
Svima bih preporučio IXUS seriju od Canon-a, to je automatika, ali su aparati JAKO dobri, odlične kvalitete slike, a dimenzijama su totalna šminka...
također sam slikao sa IXUSom 40 i prezadovoljan sam bio.. fale mu manualne postavke, ali i bez njih radi jako dobro....
imam na hardu milion slika... od svakakvih aparata... to mi je jedino mjerilo... i ne bi pričao da Olympus nije dobar da ih nisam vidio u radu, probao, i vidio fotografije...
: cheers2