View Single Post
Staro 07.04.2006., 20:43   #56
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Pratim topic već duže vrijeme i stvarno lutate ko ovce u magli.
Prvo, potpuno je neutemeljeno tvrditi "imao NOD a propustio virusa". NOD po defaultu dolazi nepodešen za korisnike i teka nakon njegovog podešavanja možeš tvrditi jel on dobar ili ne. Možda je glupo od strane ESET-a da to tako radi, ali ja osobno više volim takve alate nego one koji su kao "tvornički podešeni najbolje za korisnike". Ne ulijevaju mi povjerenje, jednostavno.
Da je AVAST dobar-dobar je i uz to je besplatan, što mu je veliki adut. I koristio sam ga, dobar je, ali meni osobno NOD je puno bolji baš zato što se može podesiti "osobnije". Ali, to je opet moje mišljenje s kojim se netko može a i ne mora složiti. Njegov izbor.
Ja samo znam da u firmi koristim NOD već godinama i ne pada mi na pamet mjenjati ga, jer sam njegovim uvođenjem napokon dobio odličan alat, a prije njega smo koristili Nortona, PC C i još par, sve naravno licencirano. Tak da je krajnji izbor opet na svakom korisniku posebno.
Mislim da s ovim možemo zaključiti ovu temu, rasprava je OK ali bez daljnjeg vrijeđanja, nazivanja glupim sudionike foruma itd. Tome nije mjesto ovdje…
tor je offline   Reply With Quote