View Single Post
Staro 07.04.2006., 19:48   #11
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Banks
Ako je to previse apstraktan odgovor, onda recimo da ce biti mnogo mac korisnika koji ce instalirati winxp zbog igara, ciji je izbor puno veci na pc-u.
To je naravno, samo jedan od razloga. Drugi pak - entuzijasti - instalirati ce winxp iz radoznalosti ili naprosto zato sto vole isprobavati sve sto je novo i zanimljivo. Takav stav ne bi trebao biti stran clanovima ovog foruma. Dakle uciniti ce to naprosto zato sto je to moguce.

A da li je moguce - suzdrzati se od suvisnih i bezveznih komentara?
Hm, da zakljucimo, stvarno jesam glup.

Prvi mi je bio spectrum 48K, pa onda Mac 512K zatim Performa 75, pa tek onda Piceki, nisam kupovao Macove zato sto sam zelio imati hrpu igara pa bas ne kuzim to da ce netko kupovati Maca zato da bi onda mogao instalirati XP pa onda hrpu glupih igara, jer koliko znam da se najbolje igre izdaju i za Mac, ali dobro ak se moze - zgodno, narocito kod nas (cinimi se da ciljas da za male novce mos kupit hrpu piratskih verzija igara za XP, puno vise nego za Mac).

Ajmo dalje, velis entuzijasti. Znaci kolko sam skuzio sad ce bit "peace of cake" (jesam dobro napisao?) instalirati na Mac win XP, stavis CD s windozama pokrenes instalaciju? jel to?, kakav je to izazov za entuzijaste? Bilo mi je razumljivo onaj natjecaj ili nagradna igra (ili sta vec je) Applea ko prvi instalira XP na jabuke, to mi je ok, svaka cast onim deckima koji su to prvi napravili, to je bio valjda izazov (intelektualni), pa mi je to razumljivo. Ja bi npr. mogo na svog Piceka instalirat OS X (naravno kada to netko drugi meni ponudi besplatno) pa se hvalit kak sam pametan.

Velis, suzdrzat se od suvisnih i bezveznih komentara, meni ti je to jako tesko. Osjecam da je ovo pocetak jednog velikog prijateljstva. Znas zasto netko glup i netko pametan mogu bit prijatelji ? Zato sto ponekad onaj pametni moze nac nesto pametno u onom glupom, a onaj glup nesto glupo u onom pametnom. (Pri tome nemislim da si ti glup).: hello2 :

E da i jos nesto rekao si: "novo i zanimljivo". Jel ti to mislis na XP? Ili mozda mislis da je to korisnicima OS X - WinXP nov i zanimljiv? Covjece ovo vec boli, ne samo da sam glup, vec sam i ogranicen.
AC Thunder je offline   Reply With Quote