View Single Post
Staro 06.04.2006., 20:38   #1
m@tthew
AKA Vitez

m@tthew's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
AMD ili Intel proc+MBO?

Situacija je malo zeznuta, trenutacno imam doma Abit AN7 koja ne radi, ali mozda prosljaka nakon flashanja. A u Ve-Milu imam 560kn store credit-a za bilo koju plocu koju trenutacno imaju u ponudi. Dok mi je u medjuvremenu stara ploca skurila AMD T-bread 1800+. Tako da proc nemam niti jedan. Sad molim savjet koja bi mi bila best buy opcija za neku kombinaciju koja bi trajala neko vrijeme. Zestoki OC nije potreban (eventualno cisto dizanje FSBa i mnozitelja, pa do kud ide), bitni su mi AGP (imam Radeon 9800Pro), DDR 400MHz (dkl NE DDR2), dobar on-board audio i bar 1.5GHz bez clocka.
Dal da se drzim AMD sck.A koji je u izumiranju (i procova vise nema na trzistu) ili da odem na AMD sck.754 (za 939 nemam love) ili da odem na neki Intel?
Love bas nemam previse, za proc bi se naslo nekih 400-500kn nakon prodaje AN7 (tak da moze second hand), a trebat ce i lova za novi cooler jer imam samo sck.A.
Uzmite jos u obzir da mi je ovo drugi proc koji mi je ploca skurila u zadnja 2 mjeseca, da mi je komp u qrcu vec 3 tjedna i da sam OCAJAN!! : hitthewa

Thnx svima!
m@tthew je offline   Reply With Quote