Citiraj:
Autor gospar
da ali su onda buduci da djeca nevole gubiti makli snajper iz igre. neka misle da su dobri u svijetu koji po potrebi stvaraju svojim ovlastima.
igram na S&D exstreme 217.146.92.132:28965. tamo nitko nije maknuo snajper. s njim nemate sanse na takvom serveru.
svi saveznici biraju karabin a svi njemci biraju mp44 sto govori sve.
ako vas uspijem 7 skinut sa snajperom u jednoj rundi kao sinoc problem nije u meni. plantao sam vam 5 puta i pobio vas desetke na mapi dok ste bili metar od mene sa karabinom ili automatom a jos sam gledao kroz snajper. problem je u vama dakle sto nemoze snajperu kontrirati niti na udaljenosti od 1m.
rjesili ste me se.
( morao sam birati rijeci da moderator neizbrise post znate vec kako ja popizdim i psujem )
|
Barem mi reci da je post bio gore ranije. Odgovorio sam ti i onda je nestalo.
Sniperi su vračeni i nikamo ne idu. Odlučeno je demokratskom metodom i to jednoglasno. Sa jednim glasom za. MOJIM. Ostalima je upućena oštra kritika zbog toga. Neće se više ponavljati.
Ako gospar ili bilo tko drugi toliko dobro igra sa tim sniperom, nađite način da ga ubijete. Tri osnovna načina postoje. Jedan je sa sniperom pa pokažite kako ste bolji i brži. Drugi je bombama ili drugim oružjem (ja preferiram MP44 za te slučajeve). Treći je način da mu se dođe s leđa. Ako niste bolji od njega, crknite na bojnom polju.