Citiraj:
Autor AC Thunder
Znao sam da ce odgovor biti takav jer nitko nezna koji je virus imao od ovakvih kao sto si ti, zato moja recenica nije niti bila upitna, a bas sve i jedan je platio licencu (cast iznimkama), a isto tako neznaju kako im je bio konfiguriran NOD (i to bas niti jedan) i nitko nezna u kojem je nacinu skeniranja bas NOD propustio virus. Neki bi se iznenadili da to sto je pronasao AVAST zapravo uopce nije bio virus.
A sto se tice AVASTA i on mi se sviđa i preporucam ga svim svojim prijateljima. Jedino sto zelim pronaci na ovom forumu je to: koliko je zapravo moje racunalo zasticeno sa NOD-om, jer ima dosta ljudi koji se zale na njega, a jos nitko nije dao konkretne dokaze za svoje tvrdnje. Yaya cak tvrdi da je BitDefender sam sebe (?!?) zarazio virusom.
PS Nemoj mi molim te drzati predavanje o kvaliteti kragujevacke industije automobila (ispadas glup), a da ne govorim o usporedbi sa AV softwareom. Puno ti je bliza usporedba ona koju si upotrijebio "nije zlato..." iako zapravo NOD ne spada u zlato, ima tu nekih drugih zlatnih AV programa koji su skuplji od NOD-a, ipak je NOD orjentiran vise na "kućne" korisnike (za razliku od Sophosa) iako radi odlicno i u mrezi, tako da analogija sa BMW-ima i Mercedesima ne stoji. (BTW jos nitko nije uspio napraviti auto koji se ne kvari i uvjek ce biti jeftinih auta koji se kvare a i skupih auta koji se kvare ali mrcvariti off-t stvarno nema smisla.) Ispricavam se svima sto sam ovak dosadan.
"NOD32 je jedini antivirus na svijetu koji ima čak 36 Virus Bulletin 100% Free certifikata. Niti jedan drugi proizvođač antivirusnih programa nema takav izuzetan rezultat na testiranjima Virus Bulletina, jedine nezavisne svjetske institucije koja već godinama kontinuirano testira antivirusne programe na raznim platformama. Prema rezultatima, NOD32 je najbrži antivirus, s najvišim stupnjem detekcije i nevjerojatno malom potrošnjom
(NORT d.o.o)
Jedan od razloga za NOD32.
P.S. Istina da je quote skinut sa stranice distributera ali je istinit."
|
Fićo je fićo... i uvijek će biti fićo.... prizano to ili ne! A glup si ti ispao jer iz svega ovoga ne vidim kakvog ti imaš iskustva sa NOD-om jer samo znaš napraviti ctrl+C pa ctrl+V sa stranica distributera NOD-a. Ja govorim iz iskustva i opekao sam se na marketinškom oglašavanju dotične firme za NOD32 po časopisima. A da malo bolje pročitaš što sam napisao vidio bi da sam preporučio Avast i NOD!
Sorry svima, samo sam htio prenijeti svoja iskustva sa NOD-om.
E, da, da ne zaboravim još nešto.... fićo je još uvijek fićo....živio fićo..... iz BB!: hello2 :