View Single Post
Staro 06.04.2006., 11:22   #11
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
piNheaD pa eto kad ga vec imam (AGP 6600GT)... pa da mi ne stoji sa strane..inace nemem potrebe OC-at karticu jer zvace sve sta bacin na nju bez iti malo sustezanja pa me interesiralo kao bi moga malo povecat korisnost ovome ventu koji inace sam po sebi ima odlicnu fiziku hladenja... A moram jer kad vidim kako mi ova x1800 lipo podbaciva vruci zrak ispod diska onda mi se digne kosa na glavi... Sva srica da iman velik cooler na CPU-u inace ... ovako sav topao zrak ide gore a kuciste je smece (bez modova CM centurion serija1) jedan 80mm fan puse samo zada prema vani... : flyingey
Sky to je vjerovatno bolja solucija ...ja ga sinoc bas rastavija i napravija slicno kao sta si ti reka..ima san neki vent iz starog napajanja 80mm koji dobro puse na cca3000 đira sa dvi zice (bez bijele senzor zice) pa san njega pripravija na nosac sa Super Attak-om i drzi odlicno isprobao sam ga u onako u zraku koliko je cvrst... Vent je imao samo onaj dvopinski plugin pa sam ga zamijenio sa 3pinskim kojeg sam skinuo sa drugog venta tako da se sad moze ubost bez problema u zalmanov kovertor bijeli ili crni (naravno )
Kakav je taj sharkoon? Jel dobro baca zrak?
P.S Ako koga interesira mogu poslat sliku kako to izgleda...samo neka se baterije od aparata napune?
G0RKI je offline   Reply With Quote