Vidim, lijepi je ovo stiki
Nego da predjem na bit mojeg problema:
Imam SE555 i USB 108 Adapter, i napominjem, da mi
nije uspjelo napraviti mrezu ovako kako si ti rekao, vec sam morao instalirat Gigasetov software za USB 108-icu. Nakon installa software-a, sve radi super, cak sam uspio napraviti i PPoE za vezu, al napominjem za PPoE vezu (znaci raditi ono sto je Pomo rekao da se mora napraviti konekcija kao za broadban uz Username i password) na routeru mora biti stavljeno da se na internet spaja pomocu,
connect manually, inace ne radi!
Samo je jedan problem, meni je ocito da router nakon nekog vremena prestane reagirat na Internet konekciju. Bilo da idem preko PPoE ili da stavim na always on->meni pise da mreza radi, mogu uci u router preko browsera, a na samom routeru vidim da internet radi, ali jednostavno nece mi otvarati ikoju web stranicu!
Znaci, rezimirano, wireless mreza radi, router je prikopcan na internet (ADSL) ali ja jednostavno ne mogu na ijednu web stranicu.
Tada mi jedino pomaze ili da zgasim pa upalim router ili moram router preko njegovog web sucelja reboot-at (znaci u oba nacina radim istu stvar), kad se on load-a onda sve radi super, mogu surfat!
Sad ja vas pitam zasto mi se to dogadja? zasto router jednostavno ko da prestane odasiljat podatke od interneta (kak da to drugacije kazem)?
Moja pretpostavka je da je to do zbugiranog routera...Vasa?