View Single Post
Staro 05.04.2006., 17:49   #4213
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor .: Tyrael :.
@RAK

Nisam civilidreta, igrat cu kako god bude, dosad sam trpio pa mogu i dalje, ali ne vidim veliku razliku izmedju navedenog i chitera, u oba slucaja su u prednosti nad nama obicnim smrtnicima.

Tako da onda nije cudno ako iziritiraju ljude...

Moje stajalište znate.
Ali da ne bi mislili da se samo vama to događa - evo priznajem kada sam neki dan bio čisto iz zezancije Amer popizdio sam na Scorpa - a več trenutak kasnije si razmislim - koji je meni sada ..... kakve to veze ima. Znači svakome će se dogoditi da razumljivo laprdne u afektu ali da se to razvalči non-stop: nono : za boga miloga samo su dvojica i niko više nakon njih. Hočete da ja budem Baba Roga i napravim rez - a ne - neko drugi će morati.

Isto tako stalno se događa da ljudi na osnovu riječi, dijela rečenice ili neznam čega konstuiraju kompletnu verziju zavjere protiv sebe - iako je osobi koja je to rekla bilo sasvim nešto drugo na pameti - i odmah krenu u napad dotičnog.

Mislim da treba malo smiriti živčeke i stati na loptu - pogotovo radi činjenice da mi nismo još uspjeli napuniti server do kraja a sa današnjim danom nas ima 69 koji možemo na server.: hitthewa
Tolko - i više se neču uvalčiti u rasprave ovakvog tipa.
MM

EDIT:

Jeste vidjeli Ninu - čovjek dobio izlaz dve čuke, zajaho COD2 odigrao par partija, zahvalio se svima i natrag na brod. Ja sam doša na kraju ali sam siguran da nije imao milju prigovora - nego jednostavno čovjek je došao radi igre. Svaka čast.: cheers2
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote