Citiraj:
Originally posted by miato
U tom zecu leži grm
Ako imas para, uzmi, zasto ne.
Ali ja sam mislio da govorimo o odnosu kvaliteta/cijena, a tu ipak jos uvijek mislim da dr. Ice nije najoptimalniji
|
da se i ja ukljucim malo u raspravu..
Ovo mi pomalo lici na AMD vs Intel prepucavanja ili nVidia vs ATi. Sve ima svoje, ko trazi sto bolje performanse za sto manje para, taj ce vjerojatno i gomilu vremena potrositi na to da to sve skupa proradi i ostane raditi i opet, na najoptimalniji moguci nacin. A ja preferiram mozda zbarit i koju curicu na izgled svog kompa (ovo je figurativno receno, ali ima i toga

), a i kvaliteta izrade dr.Ice-ovih blokova mi se cini nekako puno bolja. Takodjer, njegov pristup poslu mi je odlican - covjek se trudi napraviti posao onako kako treba, najbolje sto zna. Ali mislim da njemu nema kruha tu kod nas - treba otic van s tim svojim zamislima, jer tu kod nas se previse vaze svaka lipa (zasada - dao Bog da se situacija promijeni).
No, previse uzdizem dr.Ice-a, a to nije poanta ovog posta - kada (i ako) se pojave konkretni blokovi i sistemi koji ce se moci normalno kupiti, onda ce se svako odluciti za ono sto mu se svidja. Takodjer, jos nisam nikog cuo da Mystifikatorov ili Antin blok pusta ili po necemu nije dobar, tako da njihovi blokovi definitivno vrijede toliko koliko kostaju.