05.04.2006., 13:29
|
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Autor mitzek
znam da decki ne varaju,al ovo je vise smijesno! odsada rade neigram, nego da igram protiv Undead-ova i slicnih Moonwalkera!! i dizem glas protiv takve igre i zabave,a mislim da nisam jedini nezadovoljan.znam oni su platili, niste krivi kaj nemate adsl, ali kaj je sa nama ostalima, di je tu moj/nas gust??
sorry ,al dok se ne rijese ovakve stvari ,odoh u opoziciju i ne penjem se na server dok modemasi zare i pale!
nije da sam ljut kaj me stalno kokate,al dajte ,bar imam neke sanse pokraj vas normalnih,modemase nemres ni za glavu ni za rep....
a ak je vama svima to OK,ja cu onda potrazit drugo mjesto za druzenje i zabavu,jel i čitera možeš koji put skinut,modemasa jaaako tesko..a ja ne mislim bit ko moj deda partizan i jurisat bezglavo na zid/pokretni..
|
Evo opet pobune.
Ajde se sada stavite u moju poziciju. Znam da bi se sve to moglo riješiti sa nekoliko klikova mišem i kako bi se stvar iz korjena promijenila. Ono što radim je da zažmirim na oba oka zbog toga da i oni mogu igrati jer je većina tako rekla. S druge se strane svako malo pojavi pokoji nezadovoljnik, buntovnik i sl.
Najlakše je meni postupiti onako kako ja hoću, ali nisam pichka da to napravim. Otišlo bi 20 igrača i došlo 300 novih, nepoznatih, chitera. Nemojte mi dizati tlak sa ovakvim pobunama jer ću to stvarno i napraviti. Meni je svejedno jer s takvima stalno i igram. Ne da mi se čekati da se na našem serveru skupi kvorum za partiju bele. Ako želite rješenje, javite mi konačnu odluku, a do tada tišina. Vrlo sam blizu toga da ja stupim u prosvjedni štrajk i, kao vi, izigravam uvrijeđenu frajlu.
P.S. Mitzekov post je prvi i zato je quotan. Odnosi se i na ostale cvilidrete.
Elegantan kao leopard
Nisam to ja, to je moj komp.
|
|
|