deca,
stvarno je nehumano da nas 20-30 glumi vrece i mete modemasima,to je naprosto nemoguce! evo maloprije smo (probali) igrat i ono....psiho nas koka i skakuće oko nas a mi glumimo patke... mislim ok je dat im sansu da igraju,al je smijesno...da neko skupi kill svakih 10-15 sekundi,cim se respawnam doleti i kilne mene i sve oko mene,fakat vise nije zabavno,evo sprasim mu sa 2 metra 45-50 kom iz pps on skoci ,moonwalka i kresne me kundakom!
ok ,reko ajmo dalje ,onda ga Gabre prasi 20 sec,on otklize dalje a Gabre mrtav!
znam da decki ne varaju,al ovo je vise smijesno! odsada rade neigram, nego da igram protiv Undead-ova i slicnih Moonwalkera!! i dizem glas protiv takve igre i zabave,a mislim da nisam jedini nezadovoljan.znam oni su platili, niste krivi kaj nemate adsl, ali kaj je sa nama ostalima, di je tu moj/nas gust??
sorry ,al dok se ne rijese ovakve stvari ,odoh u opoziciju i ne penjem se na server dok modemasi zare i pale!
nije da sam ljut kaj me stalno kokate,al dajte ,bar imam neke sanse pokraj vas normalnih,modemase nemres ni za glavu ni za rep....
a ak je vama svima to OK,ja cu onda potrazit drugo mjesto za druzenje i zabavu,jel i čitera možeš koji put skinut,modemasa jaaako tesko..a ja ne mislim bit ko moj deda partizan i jurisat bezglavo na zid/pokretni..