Citiraj:
Autor zox1000
Nisam zapamtio o kojem se virusu radilo, niti me zanima jer je to prošlosvršeno vrijeme. A to što sam platio licencu... na greškama se uči.  Znaš kako se kaže... nije zlato sve što sija! Ak se tebi sviđa NOD, koristi ga.
A što se tiče usporedbe mercedesa, bmw-a i fičeka nek se ljudi smiju, jer je i meni to smješno, ali ta usporedba stoji i dalje...: hello2 : sjeti se samo onih ljudi koji su htjeli zapaliti svoje nove "brze" aute jer su im non-stop bili na servisu... itd...itd...
|
Znao sam da ce odgovor biti takav jer nitko nezna koji je virus imao od ovakvih kao sto si ti, zato moja recenica nije niti bila upitna, a bas sve i jedan je platio licencu (cast iznimkama), a isto tako neznaju kako im je bio konfiguriran NOD (i to bas niti jedan) i nitko nezna u kojem je nacinu skeniranja bas NOD propustio virus. Neki bi se iznenadili da to sto je pronasao AVAST zapravo uopce nije bio virus.
A sto se tice AVASTA i on mi se sviđa i preporucam ga svim svojim prijateljima. Jedino sto zelim pronaci na ovom forumu je to: koliko je zapravo moje racunalo zasticeno sa NOD-om, jer ima dosta ljudi koji se zale na njega, a jos nitko nije dao konkretne dokaze za svoje tvrdnje. Yaya cak tvrdi da je BitDefender sam sebe (?!?) zarazio virusom.
PS Nemoj mi molim te drzati predavanje o kvaliteti kragujevacke industije automobila (ispadas glup), a da ne govorim o usporedbi sa AV softwareom. Puno ti je bliza usporedba ona koju si upotrijebio "nije zlato..." iako zapravo NOD ne spada u zlato, ima tu nekih drugih zlatnih AV programa koji su skuplji od NOD-a, ipak je NOD orjentiran vise na "kućne" korisnike (za razliku od Sophosa) iako radi odlicno i u mrezi, tako da analogija sa BMW-ima i Mercedesima ne stoji. (BTW jos nitko nije uspio napraviti auto koji se ne kvari i uvjek ce biti jeftinih auta koji se kvare a i skupih auta koji se kvare ali mrcvariti off-t stvarno nema smisla.) Ispricavam se svima sto sam ovak dosadan.