View Single Post
Staro 16.04.2003., 16:04   #46
Virusxxx
Premium

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by marac
Ajde da se i ja malo ukljucim:

Ovdje se prica u kvalitetu Dr.ce blokova i kako ako se hoce kvaliteta da se bolje uzme Dr.Ice nego Mysti,Ante i ekipa?

Pa tko ima taj blok (dr.Ice) dovoljno dugo da prica o nekoj kvaliteti blokova, sto fali mystijevom bloku (dal puca negdje po savovima ili) isto tako sto fali Antinom bloku?
Mislim da se ovdje prica iskljucivo o prestizu a to je : tko ce imat veci i ljepsi!
To virus sto ti pricas da 3-4 stupnja razlike izmedju blokova igraju veliku uloga je cista glupost jer uzmimo da jedan procesor od 2600+ uz hladjenje vodeno radi pri nekih 40-45°C (puno sam rekao) tako da oce li biti temp 3 ili 4 °C veca ne igra apsolutno nikakvu ulogu u tome osim ako ti je vec proc sada na nekih 55-60°C idle.

Ovdje se radi o preseravanju i mislim da to nema veze s kvalitetom ali tko sam ja da vam sudim

To što govoriš nema smisla.
Evo recimo ovo je meni 3 vodeno, prvo mysty oni njegovi prvi blokovi i njegov radiator, onako nije bilo loše. Pa onda opet Mysty i novi blokovi (deblji, širi kanali i uvodnice) i bilo je puno bolje a dobio sam možda neka 3-4 stupnja, overclock je drastično skočio a ne sam radi ova 3-4 stupnja nego radi toga šta sa kvalitetnijim blokom razlika u temperaturi nije velika na default voltaži i na večoj jer ima neku svoju konstantu. I to puno znači, recimo može temp CPU-a biti 40C na 1.85V a kad staviš na 1.95 da se dinge za jedan stupanj, ili na 1.85 da bude 37C a kada digneš napon skoči za 6-7 stupnjeva. O tome ja govorin.
I evo sad ovo trće vodeno od Dr. Ice opet će bit bolje, jer mijenjam blokove ali i radiator tako da će sigurno biti bolje.
I to sigurno nije preseravanje, jer kada u kompu imaš sve vrhunske komponente zašto nebi izdvojio i koju kunu više za vrhunsko hlađenje koje je ujedno puno kvalitetnije izrade i lijepše.
Sapphire 9500PRO
Chieftec Big tower blue with Enermax
Dr. Ice vodeno hlađenje ***

*** 3dMark 2k1 15703 ***

Virusxxx je offline   Reply With Quote