View Single Post
Staro 16.04.2003., 14:48   #28
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Mutter_Parazyte
vozam 7500 AIW vec duze vrijeme i vjerovatno cu je jos vozat
eventualno nabacit gore heatsinkove na memoriju i jos malo dic
kolko se bude dalo

dosada nisam imao problema s niti jednom igricom, da je nisam pokrenio ili prilagodio da radi kako spada ili k tome slicno, 3dmark me ne zamara
a na kraju svega sto iznenadjuje to sto je rijec o slabijoj radeonki radi tuner dijela i ulaza izlaza.

bogme ce jos neko vrijeme bit u kompu, dok se ne nadje neka BBA kartusa, npr. 9700 pro, makar se moralo vuc iz svabije

sto se tice slike guram 1600x1200*32 na dolje navedenom monitoru, i slika je kristal !!!, manli radek 9100 sux, a jos gori od njega je bilo koja geforce-ica koje sam imao prilike probati
npr. geforce ti4600 koje sam neko vrijeme dobio na posudbu od frenda, hebes brzinu kad je slika shit

p.s. koji po vama (koje ste isprobali / imali prilike vidjet) radeon9700 pro (powered by) ima najbolju sliku ? pogotovo pri vecim rezolucijama
ne zato iz perverzije vec zato jer mi treba

Drago mi je kaj si zadovoljan sa 7500 Aiw je mrak kartica. Ono kaj ja znam je da su 9500/9700 kartice nenadmašne kaj se tiče kvalitete slike iako je uvijek najbolje ići na bba. Moja iskustva mi govore da ipak nema tolke razlike u kvaliteti slike između atijevih kartica koje koristim ali sve je to subjektivno.
pinsla je offline   Reply With Quote