Citiraj:
Autor gnomisa
još bi molio da mi kažete jel prejaka za moj proc..kolko se ja kužim nije...al me zanima vaše mišljenje...zanima me jel ću je moći iskoristii 100%....pitam da ne bacam lovu...
|
Moci ces...imati ces u najgorem slucaju 2 fps-a manje nego da imas recimo AMD64 3700+ i to ovisi o naslova-do naslova. Tvoj procesor je dovoljno brz a ionako graficki zahtjevniji nalovi ponajvise ovise o grafickoj kartici.
Evo recimo Brian D. Lawson glavni graficki programer u Obsidian entertamentu je govoreci o zahtjevima igre stalno govorio iskljucivo o grafickim karticama. Tako je rekao da je min. graficka kartica koja ima 4 pipe-ova, PS2.0 i 128MB svoje memorije, a peporuceno graficka kartica sa 8 pipeova, PS3.0 i 256MB, a za ful detalje treba biti u rangu 7800/X1800. Na pitanje za ostatak konfiguracije rekao je min. 1000MHz procesor i 256MB DDR, a preporuceno P4 i 512MB memorije.
Ono sta zelim reci je da neki procesor kupljen i pred vise godina (tipa Barton 2600MHz) u paru sa nekom boljom grafickom (recimo 6800GS) moze vrtiti sve danasnje naslove bez problema. Graficke kartice postale su izuzetno mocne, a jos kad i preuzmu fiziku (ili dodatna kartica) zivotni vijek procesora kupljenog pred tri godine jos ce se produziti.