Citiraj:
Originally posted by Virusxxx
Šta se tiče cijene Dr. Ice nije puno skuplji od Mysta, evo recimo ja san svoj blok od Mysta platio 300 kn, GPU blok 230.
Do san Dr. Ice Labyrinth platio 400, GPU blok Cold plate 200 i još čipset blok 200.
Znači razlika u cijeni za oba bloka CPU/GPU je 70kn.
A s tim da su Mystovi i Antini blokovi dobri, ali se ni u kojem slučaju ne mogu mjeriti sa kvalitetom Dr. Ice blokova, baš kao što si naveo.
Pa kad ljudi več kupuju vodeno, i spremni su dati za 2 mystova bloka 500-550kn, zašto ne još 100-150kn pa imati vrhunski proizvod koji je puno bolji od ovoga a razlika u cijeni nije velika.
|
slazem se s tobom, ako netko zeli kupit kvalitetnije, da traje, onda mu svakako preporucam Icea

al ja sam na primjer kupio sva tri bloka (cpu, gpu nb) od ante za 200kn. Dobro, nisu onda bili blokovi dobri ko sad, ali svejedno sluze svrsi.
Po ovim tvojim cijenama, za 70kn razlike bi uzo Icea, ali po mojim cijenama (200kn vs 600kn) jos uvijek mislim da je to daleko od isplativosti...
No moja greska je sto nisam provjeravao nove cijene mystija i ante (ocito idu goooore) , a naravno i kvaliteta