View Single Post
Staro 03.04.2006., 16:15   #22
pava
Premium

pava's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Codiac-
Hmn i ja sam radio besplatno pa sam shvatio bolnu istinu da se sve u ovome svijetu placa.
A najskuplje se placa znanje, stoga ja ljudima koje znam i poznam ako naplatim to je vise da oni vide da ja cjenim svoj rad i kao takvoga ce ga i oni cjeniti nego da zaradim.
A ljudima kojima idem doma da im popravim komp naplatim (neoderem ih) ali naplatim jer cuj mora netko platiti i internet i nove rame i masu stvari... Ja bi drage volje radio besplatno da mi starci imaju masu love... Ali posto sam financiram SAV svoj hobi ili ti sve vezano uz racunala moram nekako i zaraditi jelda.

Stoga moj savjet naplatite svakome bar simbolicno jer ce oni tada vidjeti da vi cjenite svoj rad...
Ma i ja sam radio preko oglasnikai fakat sam znao oderat, znao sam uzeti po 300 kn samo za widowse ali to je bilo kad sam isao po kucama, pred kraj sam samo radio doma i fakat se moze zaradit yebena placa. meni se u tri godine nista nije vratilio, fakat sam pazio ali sad vise nemam vremena za to jer radim neke gps-ove a i kad vidim koliko fejkera ima... muka mi je vise, prije nas je bilo mozda dva u uglasniku sad ih je vec 10-12. previse je to.
pava je offline