View Single Post
Staro 02.04.2006., 18:24   #1
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
kak pošteljati monitor ?

daklem .. radi se o LG studioworks 775N 17" ... ima vech .. ajde recimo cca 5 godina da ga imam .. ak ne i vishe ... u posljednjih 4 - 5 meseci ima ganih problema sa brightnessom ... sve mi je pretamno ... kaj se tiče rada u programima , surfanju ili jednostavnom buljenju u desktop .. brightness sredim kroz control center od ATI-a .. makar nije to to kak bi trebalo biti ali izdrživo je ... glavni problem mi nastaje kad igram igrice .. pogotovo HL2 .. jer kolko god povechal brightness u control centru i samoj igrici i dalje je sve pre pre pre tamno ...

.. uglavnom .. chital sam malo po netu .. i veliju da je to normalno da s godinama predje monitoru brightness :confused: .. ali da bi se to moglo nekak pošteljati tak da se neznam kaj napravi na nekakvoj ko matičnoj ili WTF u monitoru ... .. e sad .. ja nisam nigde nič detaljno o tome našel ... pa bi molil ak je ko kaj slično delal ili zna nekaj o tome da mi napiše kak to pošteljati ...

.. end .. nije do grafičke kartice .. istva stvar se je događala i na prijašnjoj grafičkoj koju sam imal .. i sad na ovoj novoj ..

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote