View Single Post
Staro 02.04.2006., 16:41   #15
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Crash009
lg optika mi se gadi, kvari se kao blesava, pogledat ću za ove logitech zvučnike, ako je šta ostalo
S ovim se ne bi slozio niti 1%... Realno gledajuci svi ti DVD-RW uredaji za 300-400Kn su tu negdje po kvaliteti a i perfomansama (svaki ima svojih prednosti), a cijena im je obicno visa za novije modele (koji donose nesto brze citanje nekih medija, lightscribe il sl.)... LG-ova je prednost sta ima 2 godine garancije...imho bitna prednost.

Citiraj:
ajd mu kupi neki GeForce a ne taj sugavi X800 biseru! bit ce ljut kad dodu nove igre a njemu ce igre puzat zbog NE podrske shadera!c c c
NHF ali ovo je glupost... Zbog nepodrske za PS3.0 samo ce u novim naslovima biti uskracen za HDR i neke efekte, moci ce ih itekako pokrenuti, biti ce nesto "ruzniji" (ali to je uvjetno receno) nego na karticama koji imaju podrsku za PS3.0 no raditi ce podjednakom brzinom (usudio bih se reci i brze jer graficka nece biti opterecena izracunima vezanim uz PS3.0)...
Inace, DirectX10 (najavljen za pocetak 2007.) donosi PS model 4.0. Zelis li reci da nove, directX10 igre nece raditi na postojecim karticama ili ce se vuci? Glupost!

Sto se tice kartice X800XL je odlicna kartica s odlicnom cijenom... No po meni isplatilo bi se rastegnuti do 7600GT jer ta kartica za 1650Kn nudi nesto perfomanse bolje od nesto skuplje X850XT i 6800GS 512MB! Takoder nije los izbor ni X1800GTO ali imho lose je sto je 150Kn skuplji od 7600GT koji ima usporedive perfomanse!