nisam ja rekao da si prof. informatike, samo reko da si profesor (tak ti pise u profilu)...tu se nemoj ljutit na mene...ja sam samo pitao za sto ti sluzi komp, nije bilo nikakvog podbadanja, samo me zanimalo...ako ne zelis rec, ne cu te niti ja nagovarat...
Al opet, ako delas, kako si sam naveo, video editing, moje misljenje da si trebao ici onda na Intela (nesto tipa D 805, jer AMD X2 dosta odskace od cijenovnog ranga), pa njega malo OC-at. IMO
Multitasking - tu sam spomenuo ostale proceve jer se kod njih moze govoriti o nekakvom multitaskingu, a to i raznorazni strani, sto i neki nasi, testovi potvrđuju. Prije bih rekao da ti je multitasking bolji jer je razlika u OC-u winnija i opterona 500Mhz, a ne u L2 Cacheu-u...
Podizanjem HTT-a (iako je napon isti) trosi se vise struje sigurno (pitanje je opet kolko). Sam chipset se vise grije. I podizanjem proca sa 1800 na 2800 se trosi vise, iako je Vcore isti (pitanje je kolko vise, al vise je). No ako velis da si mjeril multimetrom, onda ti vjerujem.
Meni ne trebas nist dokazivat, bože moj, nisam te to niti trazio, jednostavno smo se malo zakvacili. Svako je svoje rekel, i sve je to subjektivno...
Ja sam da prekinemo ove duge postove, jer ocito je da se nebumo nikak slozili