@roberto
e moj profesore, pitanje je ko bi trebal dobit jedinicu...multitasking na jednojezgrenim amd procevima nije ni blizu intelu sa HT-om ili amd i intelovim dvojezgrenim procevima. Makar on imao duplo vise keša...
Komponente vise ne rade na izmaku snaga? Jel ti sebe slusas?

Winnija si grzao na 2,3Ghz a ovoga na 2,8Ghz!! Vjerojatno i proc vise trosi (makar je Vcore nizi), maticna dela na visem HTT-u, mema brze radi (ovo pretpostavljam)...I sad najedanput ti je sistem stabilniji...oprostite profesore,al usporedba vam je u banani
I opet kazem, covjek je pitao koji mu se vise isplati, a ti si rekao da je tebi uletila prilika dadobijes opterona jeftinije? Pa nije njemu isto uletila prilika, valjda...
Cijene izvana necemo gledat, to nikada nije bilo mjerilo za best buy, a naši trgovci su posebna sorta ljudi...
A sa 3Dmarkom si si iskopal sam sebi grobek, to spominjat u svrhu nekog dokazivanja, jednostavno, khm, : nono :
I jedno pitanje, mene zanima za kaj koristis komp? za kaj ti je potrebno svih 2.8Ghz? A po profesiji si profesor...

NHF
Ajmo se slozit, da ako se covjeku pruzi prilika da kupi jedan dobar proc, kojeg ce on iskoristit, da je onda to u redu i nek ugrabi priliku.
Netko tko nece OC-at (a to je danas rijetko), tak mu je svejedno dal uzme opterona na 1.8 ili venica na 1.8!