View Single Post
Staro 02.04.2006., 02:12   #21
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
@roberto
necemo se vrijeđat sad, to kaj sam napisao je moje subjektivno razmišljanje. A bome nije niti moj Venice predobar primjerak, 1.45V za 2400Mhz, al svejedno, 750kn za dodatnih 400Mhz, dobro bih razmislio dal mi se to isplati. Da se radi o Dual Core-u, ne bi razmisljal.
Citiraj:
Autor roberto
...i multitasking mi je dovoljno dobar uostalom, sistem mi sada radi mirnije, stabilnije, troši manje struje...
multitasking sa tim procem? : nono :
radi mirnije, stabilnije? Po cemu si ti to zakljucio? Tu se nemoj niti usudit spominjat OC
trosi manje struje? i tu ide jedan : nono :

Sad se mi mozemo svadjat kolko ocemo, neki imaju high-end proceve da se ku*če, neki da obaraju rekorde u benčevima, neki da iskoriste njihove mogucnosti (netko ko obradjuje video/fotografije ili tako nesto cijeli dan nece ni trunke razmisljat), a pak oni zadnji, jer su glupi i jer im je prodavac rekao da to moraju imati ako oce igrat pasijans na kompu...

Opteroni svoju razliku u cijeni pokazuju jedino u OC mogucnostima, kod njih je veca sansa da ode do 2.8-3.0Ghz

Na defoltu nemaju sanse sa drugim AMD64 procevima na istoj frekvi opravdat visu cijenu...