View Single Post
Staro 01.04.2006., 16:58   #44
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor LAcy
Mislim da se i nakon braka moze "divljati", naravno treba misliti na obitelj jer ako ti se nesto dogodi... A pod "divljanje" se moze smatrati LAN party, paintball... i tu bi zena trebala imati razumjevanja, ipak se za nas muske kaze da smo vjecna djeca
Vidim naivan si ti - trebala imati razumjevanja - ALO - to ti je kao da veliš DT-scumcom nije smiio držati ovakve cijene sve ove godine - ili novi windowzi nebi trebali imati bugova...: lol2 :

Kompromisi i bar par stvari zajedničkih - tu počinje a kako završava.....
Šalim se - ali na braku treba raditi više nego na ispravljanju bugova u windowzima a svi znamo koliko je to posla
Imam 37 godina i najponosniji i najsretniji sam bio dva dana u životu - 31.07.2000. i 18.09.2003. - tada su se rodile moje princeze. Je več me sad žderu skupa sa Mrs. ali vrijedilo je - zapravo to je jedino kaj vrijedi u mom životu. Kompova za sada tri - moj, od starije khcerke i ženim lap. Mlađa je tu negdje i vidim nabavku još jednog kompa u skoroj budučnosti. Da još velim tri televizora, dva videorekordera-a i dva dvd-a ne računajuči kompove - nekad se čak i uspijemo svi dogovoriti ali svima je jasno da fale još dva videorekordera i dva dvd-a te jedan televizor : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote