View Single Post
Staro 01.04.2006., 02:45   #37
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor speedy-3
eh sa da vam recem ja sam 21. stoljeca kid kako De5tr0yer rece da "stvarno ponekad pozelim porazgovarat s nekim ko mi je bliskiji i od roditelja" opet jedan veliki a-a, nemam ja bas prevelike potrebe da mi je itko nesto pretjerano blizak,sve je na work level, blize mi ne treba po prirodi sam ateist manje vise boli me k*** za sve zivo, uvijek govorim sa mislim, zivim kako mi se svida i jos mi samo jedna jedina stvar u zivotu nedostaje "POSAO" to nakon sa mi vojska zavrsi moram naci; Kupit auto " ubacit komp u njega " i to je to novac trosit na auto i PC , , , , i ono sam sam sebi dovoljno sjeban ne trebam jos dodatnih problema o kojima moram razmisljati,,,,,, KOMPROMISI, ma ne dolazi u obzir tu sam kao Ameri "sto hoce to dobiju ako nece milom onda ce silom ali bit ce po njihovom ili nikako"

naravno da ne mislim bas vjecno sjedit za kompom kad se zaposlim ide i dugo zeljeni hobi (komp ne racunam kao hobi to je zivot ) padobranstvo da se svako malo "propirim" od sati i sati provedenih za monitorom

Kao sto si rekao ti si kiddi znaci nemas pojma o cemu pricas. E sad ja cu ti PROBATI pojasniti neke stvari u zivotu. Jer nebuloze sta ce ti zena / djeca jednostavno nemogu gledati... Prvo covjek SVAKI covjek tezi tome da si napravi dom da ima svoju zenu sa kojom ce se razumjeti koju ce voljeti i postovati i da prenese svojne nasljedstvo na nekoga.
Jer badava tebi auto pare ma sve na svijetu kada ti na kraju nemas nista od toga, sada se ti pitas pa kako nemas pa ljepo. Ti kada ostaris i nedaj Boze padnes u krevet od bolesti pa tko ce tebe obici tko ce ti pomoci u zivotu jer remember ti nezelis se zeniti a kamoli imati djecu... cccc
Mozes ti biti djete 35 stoljeca ali pisati ovakve nebuloze nemozes ako razmisljas imalo zdravo razumski.

Moj cilj u zivotu je zavrsiti ovaj faks, naci posao, ako budem sa ovom curom sa kojom sam do sada ona vjencati ju i imati djecu kojoj cu pruziti sve sto bude u mojoj moci. Jer nakon SVEGA jedino sto ostaje poslje tebe su djeca nista drugo...

Btw sto se tice kompa i cure ja sam joj rekao GLE bolje da sam tu nego da sam u bircu. Ona je rekla istina . Je da kada je ona kod mene da gledamo filmove ili se "igramo" ali znam tu i tamo nabaciti partiju wara na netu ili q4 uglavnom uz dogovor SVE se da.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote