View Single Post
Staro 31.03.2006., 20:14   #82
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Da i ja nešto napišem... Dakle @Tomek i neki ostali - Uglavnom on je "budala" što je to kupio,a i ti kupuješ nešto stalno... A ti onda budi "budala" pa čekaj,jer uvijek cijene padaju i izlazi šta novije;tako da ćeš za kojih 10 god. vjerojatno moći kupiti i quad-core Kentsfield,za kojih 1000kn...ali nemoj ga ni tada kupiti,već ti "budi pametan" i čekaj opet... Sve u svemu to se svodi da onda nikad ništa ne moraš ni kupit jer će sve uvijek pojeftiniti.

@Općenito : Slažem se da ne treba stalno mijenjat komponente,jer to nije nužda...i isto tako da se highend-ovi ne kupuju kad su to (sami po sebi generacijski gledano jesu),već kad dođe sljedeće generacija koja ih potisne i relativno dosta pojeftini...
I da mi treba jak komp. tipa minimalno s.A sa gigom rama-treba! Ali da mi treba sve najnovije,najskuplje ili najbolje,to nikako.

Za kraj investicija:
U 9-om mjesecu prošle godine 10k kuna dao za s.939;jer sam se prebacio sa socketa A...i od onda još kojih 8k kn uložio po komponentama,stim da sam stare prodao za kojih 5k kuna To što sad imam mi je dovoljno i ne planiram neku nužnu nadogradnju,osim kad dobijem pare od osiguranja (pa će biti i viška...) si možda uzmem neki A64 x2 (dakle neću ni mijenjati na AM2 jer mi nije nužda) i možda još kakvu malo jaču grafu...

EDIT:
Da ne pišem novi post... Dakle krivo sam napisao nick,ali da,mislio sam na tebe.
@McG: A šta sam ja rekao,sačekati da izađe novija generacija i onda kupiti jer cijena dosta padne tada. A obzirom na to kako nove stvari dolaze dosta brzo,nije potrebno čket više od 2-3 mj. do max. pola godine da uzmeš highend koji je to bio prije navedenog vremena...
Tako da mi je logično da ću uzet x1800xt kada je već uzela malo maha ova x1900xtx,ili još bolje kad dođe još noviji i jači model-ako će to biti dosta skoro... S druge strane čekati recimo da dođe AM2 da bi se uzeo s.939 je također isplativo,ali nekako sa prevelikom zadrškom,barem meni...
@Tomek (da ispravno napišem) - kad ti već Ivan aka T-B nije ništa napisao,po (mom zakonski dozvoljenom mišljenu...filozofe),ti si njega uvrijedio time što si napisao da je budala,dečka znam i sve,tako da ako njemu i ne smeta,meni smeta...i zato si ti u mojim očima šupak,eto-ne mijenjam to osim ako ti ne editiraš post,kad si već išao srat njemu,on je budala...: bonker2
Koji je K on budala,ima dečko svoju firmu...ima para i može ih stuć kako hoće,a šta ti imaš faco...
Još nešto,ja sam sad napisao svoje mišljenje i nadam se da me nećeš napadat,mislim da sam ipak malo stariji od tebe,i zreliji nadam se! I nisam prodao stvari na tržnici možda kao ti,ali barem se nitko meni nije žalio da sam ga zalevatio,ili da prodajem nove stvari (podrazumijeva se garancija),a da za iste nemam garanciju...: bonker2

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD

Zadnje izmijenjeno od: Ozy. 01.04.2006. u 00:55.
Ozy je offline   Reply With Quote