Citiraj:
Autor RAK
... Ali sam bio toliko priseban da ipak pogledam kako igraš i već je nakon minutu bilo jasno sa igraš loše i bez njega.
|
pa znam da ne blistam, pogotovo sa pištoljem. ali da si ostao još malo vidio bi da nisam niti na jednoj mapi bio najgori po scoreu. mada ja mislim da score nije sve, pogotovo kod S&D...
Citiraj:
Autor RAK
Nemoj ovo shvatiti kao ispriku ili izvlačenje. Shvati to kao upozorenje ako ti padne na pamet kakva glupost. Nisam se dužan nikome ispričavati nakon cijelog dana programiranja (a nisam programer) da bi svi mogli bolje igrati bez da ih neki klinac sa hormonalnim poremečajima ometa u tome (tu se ne misli na tebe nego na druge koji su radili probleme).
|
naravno da ne tražim isprike, nemam na to pravo, niti ih očekujem. evo ja se sada ispričavam ako sam na bilo koji način uvrijedio tebe ili bilo koga drugoga. ne želim nekakve prepirke ili natezanja jer znam da se ponekad napisani post na forumu može protumačiti na krivi način.
Citiraj:
Autor RAK
Da se bojim konkurencije Zule bi bio prvi na listi za odstrel. U 5 minuta jučerašnjeg igranja je iskušao sve poznate metode ubijanja na meni. Onda mi još MadMax uspije spustiti bombu pred facu (u trenucima dok Zule nije bio priseban). I to ne jednu da slučajno ne bi preživio. MILOOOOOST!
|
haha. a to si ti urlikao? da li je preživjela tastatura?
Citiraj:
Autor RAK
Podršku za probleme si mogao uvijek nači ovdje ili na bilo kojem drugom forumu.
|
ma jesam, našao sam rješenje, ali sam htio samo pojednostaviti stvar. nigdje ne piše da u main folderu ne smiju biti neki fileovi, vjerovatno zato jer nitko nije imao takve probleme poput nas, mene i AMD-a. igram na nekoliko servera, pa pokupim dosta toga.
zato i ne stoji tvoja tvrdnja:
Citiraj:
Autor RAK
Zapravo je nebitno da li imaš kakve modove dok god nisu promijenjeni originalni fileovi i dok imaš naš mod i isključen auto download.
|
isprobao sam to i nisam mogao ući na server. najmanje dva filea su mi prekidala spajanje na server: z_ps_svr_09d.iwd i z_pw_cli_09d.iwd, a za druge ne znam, nisam više isprobavao nego sam ih sve maknuo. btw, imao sam još 18 takvih fileova pokupljenih sa drugih servera. niti jedan originalni file igre nisam mijenjao.