kao prvo pozdrav svima! novi sam na pce cod2 serveru i nadam se da ćemo se još dugo i sretno međusobno bashati. : hello2 :
kao drugo: nisam na serveru bio niti 10 minuta, igramo PO a već se pojavi rak i počne nešto urlati da sam cheater. dobrodošlica br.1...
treće: dođe fleks i napadne me da sam spammer. totalna neistina i on to zna. dobrodošlica br.2...
svima ostalima čista petica i pivo prvom prilikom! hvala na toplom dočeku bez negativnih primisli.
znači, ekipa ne voli konkurenciju koja bi mogla biti jača od njih i odmah se brani svim dopuštenim sredstvima. : bonker : okej, to mogu razumjeti.
on topic: i ja sam imao malih problema da mi upad na server prođe, pa mislim da bi sticky trebalo ipak nadopuniti sa nekoliko detalja koje ne znaju igrači koji nisu na serveru od prvog dana (hvala MisterM-u i m4D_m4X-u na pomoći). da ne kažem da tamo piše hrpa teksta a ima jako malo sadržaja.
znači najbitnija stvar koju treba napraviti prije ulaska na server je brisanje ili rename-anje svih
.iwd fileova u cod2 main mapi koji počinju sa "z" (z*.iwd) koji se automatski downloadaju sa drugih servera. naravno da treba ostaviti pce mod i ove dvije mape (tri? naime u stickyju piše 3 mape a onda imamo 2 linka) i isključiti "allow downloading".
sorry na dužem postu.