ovisi kome prodajes,nekom tko zna ili nekom tko nema pojma o kompjuterima normalno je da ce netko tko nezna ili ne voli-zeli overclockati kupiti proc s vecim pr-om,netko tko zna i zeli oc'ati uzet ce 1700 jer za manje pare uzima gotovo isto.
ja sam prodao svoj xp 1600 koji ide do 1800 mhz bez beda (aiuga oznake) za 600 kn prije tjedan dana dok sam u isto vrijeme prodao i xp 1900 (agoga oznake) koji nemoze ni do 140 fsb za 250 ljudima koji ne kupuju na slijepo.
mnogi ljudi nemaju vodeno ili neznam kako dobre recimo memorije kao corsair koji je prijeko potreban za tako visoke frekvencije procesora radi stabilnosti,isto tako i za maticne,prosjecan clock tbred b 1700 jiuhb je oko 2.2 ghz-2.3 ghz,ja sam ga uz vodeno od mysticatora natjerao ga na 2396 mhz tocnije 2403 mhz (11.5*209) s corsair xms memorijom.
uglavnom po meni mislim da je sasvim svejedno dali ce netko uzet 1700 ili 2100 jer im je razlika u cijeni nezanemariva,vazno je ubost s pravim oznakama

sto se tice amd foruma meni je uvelike pomogao pri odabiru,pa bi mogao i drugima,kolicina korisnih informacija na amd forumu nemoze se usporediti niti s jednim drugim forumom,prisutan sam na vise hardverskih foruma (stranih) i stvarno amd forum je majka svih foruma o procesorima.